Li Kai

Boligen består av to rektangulære volumer som orienteres i motstående akser til hverandre. Den nederste skjærer seg inn i terrenget og åpner seg i enden ut mot vannet. Fasadene er i stor grad lukket og materialet er betongskiver. Volumet er en stabil base i terrenget. Det øverste volumet hviler over denne som en kontrast til det tunge; Det oppleves som transparent og lett. Fasadene i tre er gjennomlyst av store vindusfelt i stue og kjøkken.

Den store utsikten mot vannet er nordvendt. De mindre vinduene er også plassert med omhu for å ramme inn utvalgte utsikter, både nær og fjern, i sammenheng med funksjoner. Sørsiden av huset får en lun hage hvor man kan komme ut til via små terrasser fra boligens øvre etasje i begge ender. Hagen har et beplantet amfi i midten ned til inngangspartiet i første etasje.